Welkom!

Welkom op deze blog, die gewijd is aan Bachbloesems.

Over mij

'Inzicht geeft Uitzicht.' Deze uitspraak staat voor mijn missie in dit leven. Bachbloesems en mijn spirituele kinderboek sluiten hier naadloos op aan."Waar is oma nu naartoe? Zien we haar ooit weer? Wat komen wij hier op aarde doen, en waarom is het zo belangrijk om naar onze innerlijke stem te luisteren? Met deze en nog vele andere vragen gaat Renie op zoek wanneer haar oma sterft... Gaandeweg zal je ook ontdekken dat sterven niet hetzelfde is, als voorgoed verdwijnen.. dit prachtige kinderboek , draagt de titel" IS OMA NU VOORGOED WEG?" Uitgegeven bij Obeliskboeken.nl

vrijdag 30 oktober 2015

Loslaten"
Loslaten is nodig om nieuwe dingen toe te kunnen laten...
Loslaten geeft terug ruimte voor alles waar ons hart alzo lang naar uit ging, maar waar het eerder geen blijf mee wist omdat er geen plaats over was..
Loslaten is je handen openen om het nieuwe te verwelkomen..
Loslaten geeft inzicht en daarmee ook uitzicht...
Loslaten creƫert een grote vrijheid van zoveel dingen die steeds 'on hold' werden gezet door de vele 'jamaars'...

Dankbaar voor de mooie natuur die ons nu elke minuut van de dag leert hoe makkelijk het toch kan zijn om los te laten...de bladeren dwarrelen rond je hoofd...ik hoor ze keer op keer roepen...loslaten...loslaten...kijk maar hoe het kan... Gewillig laten de bomen hun bladeren los in het grootste vertrouwen dat er steeds weer een nieuwe lente komt, na een periode van rust en inkeer..
© Bernadette Hendrickx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten